SRL

Societate cu Răspundere Limitată

Reprezintă entitatea cea mai des întâlnită în mediul afacerilor datorită numeroaselor domenii în care poate activa un SRL și al costurilor reduse de înființare.

Înainte de înființare, echipa noastră vă oferă consultanță pentru a stabili care sunt  codurile CAEN necesare pentru activitatea pe care doriți să o desfășurați precum și sfaturi cu privire la regimul de impozitare sau obținerea de cod TVA. 

Expert Firme Oradea are o experiență vastă astfel fiind în măsură să ofere soluții pentru toate domeniile de activitate .

Ce documente sunt necesare pentru înființare SRL?

Pentru înființarea unui SRL dumneavoastră trebuie să ne puneți la dispoziție documentele indicate și de restul se ocupă echipa Expert Firme Oradea:
  • Cartea de identitate a asociatului/asociaților/administrator 
  • Un document din care să reiasă adresa aleasă pentru sediul social al societății.
  • Minimum trei variante de denumire pentru viitoarea societate

În situația în care sediul social ales este situat într-un bloc de apartamente este nevoie de acordul vecinilor direct afectați și al asociației de proprietari. Noi întocmim formularul de acord iar dumneavoastră trebuie doar să obțineți semnăturile vecinilor și a presedintelui asociației de proprietari.

Cât durează înființarea unui SRL?

Din momentul în care toate documentele sunt finalizate și depuse la Registrul Comerțului, societatea este finalizată în 3 zile.

Cât costă?

Dacă doriți să nu mai stați la cozi,  să nu aveți bătăi de cap cu privire la întocmirea documentelor și să aveți alături o echipă care să vă răspundă la toate întrebările ați ajuns unde trebuie. 

Garanția ”Fără stres”! Echipa SRL-PFA Oradea va întocmi restul de documente necesare pentu înființarea societății

Tariful nostru este 700 lei și presupune înființarea firmei de la A-Z. Acestui cost se adaugă taxa de 183 lei la Registrul Comerțului și suma depusă drept capital social, minimum 200 lei. 

Atenție, suma depusă cu titlu de capital social vi se varsă ulterior în contul societății, deci se recuperează!